CONTACTEER ONS

  • Maandag - Zaterdag
    09u00 - 12u30 | 13u30 - 18u00

Afsluitingen

Een hek of een afrastering maakt het plaatje van uw woning helemaal compleet. Met onze prachtige afsluitingen schrijft u alvast een geweldig verhaal. Niet alleen zijn onze afsluitingen perfect afgewerkt, ze zorgen ook voor veiligheid.

De perfecte omheining

Veiligheid, privacy en schoonheid: bij Benny De Winne mag u rekenen op de drie aspecten. Als specialist in afsluitingen in Laarne, garanderen we een correct afgewerkte omheining die jaren meegaat. Daarvoor doen we beroep op de beste materialen. Zo werken we met duurzaam hout, Bekaert draad en/of betonpalen en of -muren. Geen idee welke oplossing bij uw woning past? Onze specialisten denken graag met u mee en komen met een afrastering op maat. Zo geniet u jarenlang van de perfecte tuinafsluiting of afrastering voor uw bedrijf.

Zowel kleine als grote tuinafsluitingen 

Een kleine of grote oppervlakte? Wij besteden steeds evenveel zorg en aandacht aan uw afsluiting. In de regio Laarne hebben we al heel wat percelen van een tuinomheining mogen voorzien en we kunnen dan ook tal van referenties voorleggen. Vraag zeker enkele referenties op. 

Contacteer ons 

Heeft u nood aan een tuinafsluiting en wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Contacteer ons. U mag rekenen op de perfecte afwerking en dit binnen de afgesproken termijn. Zo geniet u in geen tijd optimaal van uw tuin.

BENNY DE WINNE regio LAARNE.  Bekijk hier onze realisaties.