CONTACTEER ONS

  • Maandag - Zaterdag
    09u00 - 12u30 | 13u30 - 18u00

Opritten & terrassen 

Een oprit of terras? Bel Benny De Winne. Wij hebben de specialisten in huis die thuis zijn in het aanleggen van klinkers, opritten en terrassen. Reken verder op een klantvriendelijke service en een bijzonder competitieve prijs. Het spreekt voor zich dat we alle projecten op maat uitwerken.

Eindeloze mogelijkheden 

Betonklinkers, natuur- en hardsteen, graniet tegels of ander materiaal? Mogelijkheden zat. Wij zijn thuis in de materialen en werken samen met kwalitatieve leveranciers en partners, zodat u steeds over de beste materialen beschikt. 

Ook voor terrassen zijn er heel wat opties. Kasseien, hout, graniet: mogelijkheden zat. Wenst u bijkomend advies over de mogelijkheden? We komen graag ter plaatse om u met raad en daad bij te staan. Uiteraard volgt er een vrijblijvende offerte op maat. 

Ook voor bestaande terrassen en opritten 

Wenst u uw bestaande terras of oprit aan te pakken? Ook dat vormt geen enkel probleem. We breken af, stabiliseren en plaatsen een ondergrond, waarna we voor een prachtig nieuwe oplossing zorgen. Dit met zo min mogelijk overlast. Uiteraard laten we na de werken alles netjes achter. 

Contacteer ons 

Meer weten over een nieuw terras of oprit? Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat aan. Als specialist in terrassen en opritten zorgen we niet enkel voor een scherpe prijs, maar ook een geweldig resultaat.

BENNY DE WINNE regio LAARNE. Bekijk hier onze realisaties.

Galerij