CONTACTEER ONS

  • Maandag - Zaterdag
    09u00 - 12u30 | 13u30 - 18u00

RENOVATIE VAN WONINGEN

Een compleet renovatieproject? Geef maar door! Wenst u uw woning compleet te renoveren of heeft u een bedrijfspand dat onder handen genomen dient te worden? Perfect, onze professionals in totaalrenovaties staan voor u klaar. Een team aan gedreven professionals die al heel wat renovaties op hun teller hebben.

We bespreken uw renovatie van A tot Z

Graag bespreken we samen met u uw project en bekijken we ter plaatse de mogelijkheden. We luisteren naar uw wensen en geven vrijblijvend advies betreffende het renovatieproject.

Van A tot Z nemen we uw project in handen. Van uitbreken, over het leggen van vloeren tot het metselen van muren. Met meer dan 15 jaar ervaring in de bouw in de achterzak, vormen we een betrouwbare partner die te werk gaat volgens de regels van de kunst. Daarbij hanteren we de meest strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Een duurzame verbouwing

Na de werken zorgen we voor een propere werf. Reken op een tijdige oplevering en afspraken die worden nagekomen. Gedurende het hele renovatieproject blijft de zaakvoerder uw contactpersoon. Bij Benny De Winne wordt er gebruikgemaakt van kwalitatieve materialen en vooruitstrevende technieken. Zo bekomen we een duurzaam en voordelig resultaat.

Benny De Winne staat garant voor betaalbare totaalrenovaties zonder verrassingen. Tientallen referenties kunnen daarover getuigen. Vraag gerust enkele referenties op!

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van een totaalrenovatie in de regio Laarne. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak. Wij komen met plezier naar u toe om de mogelijkheden tot in detail te bespreken. 

BENNY DE WINNE regio LAARNE.  Bekijk hier onze realisaties.