BENNY DE WINNE
UW PARTNER IN (VER)BOUWEN !

Renoveren, bouwen of verbouwen? Reken maar op Benny De Winne, de specialist in bouwwerken in de regio Laarne.

Een woning of bedrijfspand? U zegt het maar, wij brengen uw nieuwbouw of renovatie snel en vakkundig in orde. Benny De Winne staat voor een vlekkeloze service, transparante prijzen en een onklopbare prijs- kwaliteitsverhouding. Wenst u een kwalitatieve oplossing voor uw bouwproject? Neem contact op met Benny De Winne uit Laarne.

Contacteer ons

Onze diensten

OPRITTEN & TERRASSEN

OPRITTEN & TERRASSEN

Aanleggen van opritten en terrassen. Nood aan een terras of oprit? Wij leggen deze naadloos aan. We leggen zowel nieuwe opritten als terrassen, maar realiseren met evenveel plezier een heraanleg.

Lees meer
VLOEREN- & WANDTEGELS

VLOEREN- & WANDTEGELS

Plaatsen van vloeren en wandtegels Onze professionele vloerders en plaatsers zorgen voor een tegelvloer of tegelwand op maat. Keramiek, natuursteen of cement? Wij kunnen overweg met alle tegels en zorgen voor een verbluffend resultaat.

Lees meer
AFSLUITINGEN

AFSLUITINGEN

Plaatsen van afsluitingen Een kwalitatieve afsluiting? Voor zowel grote als kleine projecten kunt u beroep op ons.Lees meer

WAARVOOR KUNT U NOG BIJ ONS TERECHT?

Maar ook voor totaalrenovaties en andere bouwwerkzaamheden zit u goed bij ons. Samen met een klein team aan betrouwbare onderaannemers zorgen we voor een vakkundig afgewerkt project. Zowel als particulier als ondernemer kunt u bij ons terecht. Voor alle bouwwerken maken we een scherpe prijs en selecteren we de juiste partners, dit terwijl u één aanspreekpunt behoudt. Zo (ver)bouwt u zorgeloos.

01. RENOVATIES 02. AFSLUITINGEN 03. VLOEREN

Recente realisaties

Het bewijs van ons vakmanschap? Onze recente realisaties. In onze galerij vindt u zowel grote als kleine projecten die door ons gerealiseerd werden.