CONTACTEER ONS

  • Maandag - Zaterdag
    09u00 - 12u30 | 13u30 - 18u00

Vloeren en plaatsen van wandtegels 

Als ervaren vloerder zorgen we voor een stijlvolle vloer in uw nieuwbouw of renovatie. Als vloerder in Laarne tillen we uw vloer naar een hoger niveau en dit tegen een scherpe en correcte prijs. 

Tegelvloeren op maat 

Tegelvloeren hebben voor ons geen geheimen meer. Indien gewenst kiezen we samen de materialen en tegels. Keramische tegels, natuursteen of een ander materiaal? Wij zorgen voor advies en de perfecte plaatsing. Zo bent u zeker dat uw vloer of wand naadloos matcht met de rest van uw interieur. 

Specialist in wandtegels 

Betaalbare wandtegels zijn ons stokpaardje. Een bijzonder wandtegel geeft de ruimte net wat extra cachet. Keramiek, natuursteen of cementtegels, de mogelijkheden gaan breed. Met onze jarenlange ervaring kunnen we met elk materiaal overweg en plaatsen we alle tegels volgens de regels van de kunst. 

Op zoek naar een betrouwbare vloerder voor uw badkamer of keuken? Of misschien wel nood aan een spatwand? Als specialist in de regio Laarne staan we voor u klaar. Maar ook voor een totale woningrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met onze ervaren partners zijn we van alle markten thuis en brengen we uw renovatie tot een goed einde. 

Contacteer ons 

Meer weten over het plaatsen van vloeren en muurtegels? Geef ons een seintje. We bezorgen u een vrijblijvende offerte met transparante tarieven. Reken bovendien op een vlekkeloze afwerking en deadlines die gerespecteerd worden. 

BENNY DE WINNE regio LAARNE.  Bekijk hier onze realisaties.